• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Comrățenii au fost cei mai buni la volei

Comrățenii au fost cei mai buni la volei

Echipa Inspectoratului de Poliție din Comrat a devenit astăzi la stadionul ”Dinamo” campioana Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne la volei, grupa a treia valorică.

În componența învingătoarei turneului a evoluat și comisarul subdiviziunii, Nicolae Tomailî. ”Am cîștigat pentru că ne-am antrenat și ne antrenăm cu regularitate. Condiții avem. Comratul are două săli sportive bine amenajate”, a declarat la finele competiției oficialul, care a fost exemplu și în teren pentru subalternii săi.

Echipele finaliste - șase – au fost însoțite de încă doi oficiali. Faptul ca atare  le-a obligat să dea dovadă de maximum de concentrare. În consecință, formația Inspectoratului de Poliție din Telenești a ocupat locul trei, iar cea din Ocnița – locul patru. ”Am cedat doar campioanei în faza grupei. Noi ne calificăm în ultimii ani în finallele de volei și minifotbal cu regularitate. Este o mică performanță de care sîntem mîndri”, a spus  comisarul Inspectoratului de Poliție Telenești, Ion Furtună. ”Faptul că am promovat pentru prima dată în finală este déjà un success”, a concluzionat comisarul Inspectoratului de Poliție Ocnița Andrei Alexenciuc.

Locul doi a revenit formației din Strășeni, care a cedat cu scorul 1-2 reprezentativei dinCcomrat. Ea a învins în primul set și a condus la pauza setului al treilea cu viitoarea campioană cu scorul 8-2, dar în continuare în acțiunile strășenenilor a apărut un moment de nervozitate, nesiguranță,  care i-a demoralizat și au cedat cu 9-15.

Momentul delicat apărut la această finală – prezentarea legitimațiilor jucătorilor a fost rezolvat cu mult calm de șeful-adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Victor Șendrea, fost participant la conflictul armat cu Afganistanul. Pînă la urmă toată lumea a rămas mulțumită de  corectitudinea manifestată de organizatori.  Și asta-I principalul.