• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Ivan Kapsamun, campion al Olimpiadei APSM la tenis de masă

Ivan Kapsamun, campion al Olimpiadei APSM la tenis de masă

Reporterul site-ului sporter.md, Ivan Kapsamun, candidat de maeștri ai sportului, a devenit ieri campion al Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) la tenis de masă, relatează MOLDPRES.

El a învins în toate partidele disputate cu scorul 3-0. Unicul care a avut șansa să-i oprească cursa spre primul loc a fost ocupantul locului doi, Ion Robu, reporter la AIS MOLDPRES, care i-a cedat în etapa a cincea a turneului în primul set doar în prelungiri (13-15), iar în setul al treilea cu scorul  9-11. ”Important este că am învins și m-am apropiat de recordul Olimpiadei - opt titluri cîștigate în anii precedenți de Ion Robu”, a declarat pentru agenție cîștigătorul.

Titlul cucerit a fost al șaselea în cariera sa. Locul trei i-a revenit candidatului de maeștri ai sportului Alexei Jereghi de la revista ”Sport v Moldove”.

Concursul de tenis de masă a fost al treilea din programul Olimpiadei, care include 11 discipline sportive și se desfășoară al 17-a an. Anterior au avut loc turneele de bowling și biliard, la care a învins Arcadie Munteanu, reporter la PRO TV. Bilanțul Olimpiadei este făcut tradițional la 2 iulie, Ziua Internațională a Ziaristului Sportiv.