• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Laureații Spartachiadei MAI au fost omagiați

Laureații Spartachiadei MAI au fost omagiați

Laureații tradiționalei Spartachiade anuale a Ministerului Afacerilor Interne au fost omagiați astăzi la Clubul Sportiv Central ”Dinamo”.

Cupe, diploma, prime au fost înmînate reprezentanților primelor trei selecționate în clasamentul general în cele trei grupe valorice: echipelor Brigăzii cu Destinație Specială ”Fulger”, Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare”, Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (prima seria): formațiilor Comisariatelor de Poliție din municipiul Bălți, sectoarelor Ciocana și Botanica din Chișinău (grupa a doua); reprezentativelor de la Inspectoratele de Poliție din Tighina, Telenești și Fălești.

La festivitate a fost present și a rostit o alocuțiune vicemnininstrul de Interne,  Ion Țurcan: ”Felicit echipele laureate, Clubul Sportiv Central ”Dinamo”, care astăzi marchează 23 de ani de la fondare și sub  egida căruia s-a desfășurat Spartachiada. Lui, în opinia mea, urmează să-I revină pe viitorun rol și mai mare  în organizarea procesului de pregătire fizică-militară a angajaților MAI și sportului de performanță. Aștept din partea conducerii acestei subdiviziuni întimpul  cel mai apropiat un plan complex de dezvoltare, bine chibzuit, fundamental”.

”Mulțumesc tuturor echipelor pentru participare la Spartachiadă. Anul în care am pășit este specific – se va desfășura Olimpaida de laRrio de Janeiro. La toate edițiile precedente dinamoviștii au constituit nucleul ddelegației moldovenești. Anul curent avem deocamdată doar un singur sportiv calificat – Valeriu Duminică (judo)”, a spus șeful CSC ”Dinamo”, Arcadie Bostan.

”Deja al cincilea an consecutiv figurăm prinrer laureații Spartachiadei. Este un fapt îmbucurător. Ne vom strădui să consolidăm tradiția stabilită și la ediția  din anul curent”, a spus șeful Inspectoratului de Poliție din raionul Telenești, Ion Furtună.

Spartachiada MAI se desfășoară la tir, sambo, pentatlonul polițienesc, volei, minifotbal, minihaltere, cros.

Secvențe de la festivitate