• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Echipa MAI s-a clasat pe locul doi la turneul de volei din cadru Spartachaidei strucrurilor de forţă

Echipa MAI s-a clasat pe locul doi la turneul de volei din cadru Spartachaidei strucrurilor de forţă

Selecţionata Ministerului Afacerilor Interne s-a situat astăzi pe locul doi in concursul de volei din cadrul Spartachiadei „Dinamo”, rezervată structurilor de forţă din ţară.

Ea a învins în trei meciuri disputate reprezentativele Servicului Vamal (SV), Departamentul Instituţiilor Penitenciare, Serviciului Pază şi Protecţie de Stat, cedînd doar în meciul de start cu scorul 1-3 echipei Serviciului Informaţii şi Securitate, viiitoarea cîştigătoare a turneului. „A lipsit experienţa de joc necesară, sincronizarea acţiunilor de atac şi apărare. Cantonamentul desfăşurat timp de o săptămînă în ajunul turneului s-a dovedit a fi prea mic”, a opinat  responsabilul de desfăşurarea turneului în cadrul Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Tudor Stratan.

Pe locul trei s-a clasat reprezentativa Seviciului Vamal.

Cel mai bun atacant a fost desemnat Nicolae Genunci (MAI). Cel mai bun ridicător - Călin Spătaru, cel mai bun libero - Alexandru Ivanciuc, cel mai jucător universal - Vladimir Chiseliov, toţi de la SIS. Trofeul pentru cel mai bun la  blocaj a fost oferit lui Denis Coştei de la SV.

Turneul de volei a fost ultimul din cadrul Spartachiadei. Selecţionata MAI a devenit cîştigătoarea Spartachiadei în clasamentul general pe echipe. Ea a fost prima la turneele de tir, sambo, minihaltere, minifotbal şi tenis de masă şi a ocupat locurile doi la volei şi triatlon. „Am desfăşurat cu regularitate cantonamente. I+am selectat pe cei mai bun în urma rezultatele Spartachaidei Mai şi era firesc să cîştigăm”, a declarat şeful CSC „Dinamo”, Arcadie Bostan.

Totalurile Spartachiadei vor fi făcute luna viitoare.