• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Vadim Cobîlaș și Oxana Bunici, cei mai buni la rugbi în 2014

Vadim Cobîlaș și Oxana Bunici, cei mai buni la rugbi în 2014

There are no translations available.

Federația Moldovenească de Rugbi i-a declarat în cadrul unei gale festive, desfășurată la un restaurant din capitală, pe Vadim Cobîlaș și Oxana Bunici cei mai buni în anul curent.

Oxana Bunici a jucat anul curent la echipa română Gold Roșia Montana. Ea a fost convocată și în selecționata Europei pentru care a jucat un meci internațional la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Vadim Cobîlaș, legitimat la echipa britanică Sale Sharks, nu a fost prezent la festivitate, deoarece urma să dispute un meci. Trofeul i-a fost oferit mamei sale.

"A fost un an excelent pentru rugbiul moldovenesc. Am atins toate obiectivele. Calificarea în grupa 1A şi finisarea complexului sportiv al federației acestea-s sarcinile asumate pentru anul 2015”, a subliniat în mesajul său de salt adresat celor prezenți la manifestare Vasile Revenco, președintele federației naționale de profil.

Echipa națională a repurtat trei victorii consecutive toamna curentă în meciurile desfășurate cu selecționatele Ucrainei, Poloniei și Suediei. Lotul feminin al Moldovei de rugbi-7 s-a situat pe locul cinci la Campionatul European.