• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Mihail Malear a devenit campion european de judo (veterani)

Mihail Malear a devenit campion european de judo (veterani)

There are no translations available.

Sportivul moldovean Mihail Malear (100 kg) a cucerit medalia de aur la Campionatul European de veterani la judo, care se desfășoară la Zagreb (Croația), categoria de vîrstă plus 70 de ani, informează MOLDPRES.

El a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere după ce i-a învins pe reprezentanții Georgiei, Serbiei, Cehiei și Ungariei. ”Acesta va fi ultimul meu campionat, după care voi abandona participările pe arena internațională. Am să practic în continuare judoul pentru buna dispoziție, sănătate”, a declarat pentru agenție Mihail Malear, multiplu campion european și mondial de veterani.

Medalii de argint au cucerit coechipierii Muhtar Murtazaliev (100 kg), categoria de vîrstă M-4, președinte al federației naționale de sambo, Viorel Marinescu (plus 100 kg), categoria de vîrstă M-5, ofițer în retragere. De medalia de bronz s-a învrednicit Iurie Leancă (100 kg), categoria de vîrstă M-3.

În preliminarii au evoluat Ianis Lotca (90 kg), M-1; Ruslan Canțîr (73 kg), M-2; Octavian Patrașcu (81 kg), M-2; Alexandru Purcel (100 kg), M-2.