• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Medaliații de la Jocurile Olimpice Rio 2016, premiați de Renault

Medaliații de la Jocurile Olimpice Rio 2016, premiați de Renault

There are no translations available.

Ca partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Renault oferă tuturor medaliaților de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 autoturisme din ediția limitată Renault Olimpic - Kadjar, Captur și Clio, cu un design inspirat de JO de la Rio și dotări suplimentare față de versiunile standard, informează un comunicat remis AGERPRES.

Astfel, sportivii care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic în cadrul Jocurilor Olimpice de vară din acest an sunt premiați de Renault Commercial Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliați cu argint primesc cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinși cu medalii de bronz primesc din partea Renault cîte un Clio. Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentară și elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiști din cadrul Centrului de Design Renault din București, pentru a celebra valorile olimpice și performanța sportivilor români. Astfel, pavilionul și oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team România, iar pragurile sînt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se încadrează în standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP și beneficiază de o echipare specială, în funcție de model, în care intră dotări precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16' diamantate sau de 17', geamuri spate și lunetă cu tentă închisă, card 'mîini libere'.Nicu Vlad, președintele interimar al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a declarat: ''Felicităm sportivii care au obținut performanțe deosebite la Jocurile Olimpice din acest an și mulțumim companiei Renault pentru susținere și implicare. Parteneriatul dintre COSR și Renault România este unul de lungă durată și reprezintă un real sprijin pentru Echipa Olimpică a României, pe măsura eforturilor depuse de sportivii noștri pentru a rămâne în elita mondială''.

La rândul său, Hakim Boutehra, General Manager al Renault Commercial Roumanie, a spus: ''Cînd vine vorba de Jocurile Olimpice, România este cunoscută ca fiind o echipă ambițioasă și dedicată, ce dovedește la fiecare ediție că, oricare ar fi provocările, este gata să devină mai puternică, mai rapidă și mai rezistentă, indiferent de sport. Sîntem mîndri să oferim 16 vehicule Renault celor care au reușit să cucerească podiumul olimpic de la Rio 2016''.

Renault România este partener oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român începând din anul 2011. În urmă cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliați la ediția din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate.