• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various ”Cupa Independenței” la box a reunit boxeri din trei țări

”Cupa Independenței” la box a reunit boxeri din trei țări

There are no translations available.

Ediția din anul curent a ”Cupei Independenței” la box, care s-a desfășurat și s-a încheiat în week end la Grimăncăuți (Briceni), a reunit sportivi din trei țări: Ucraina, România și R. Moldova, relatează MOLDPRES.

Cîștigători la categoria tineret au devenit, în ordine: Sebastian Arbuz (56 kg), Biro Alberto (75 kg) și Filip Cristian (91 kg), toți din România, Ion Stici (56 kg, grupa A), Vlad Gavriliuc (60 kg, grupa A), Egor Bejenaru (64 kg) și Ahmed Cemortan (69 kg), toți din Grimăncăuți (R. Moldova). La categoria seniori, campioni au devenit: Mihail Cvasiuc (60 kg), Vadim Ivaniuc (60 kg, grupa A), Dumitru Galogoț (64 kg), Andrei Sanjura (75 kg), Vasile Belous (69 kg) și Andrei Zatușevschi (91 kg), toți din Moldova.

”Satul Grimăncăuți este vestit în țară și peste hotare prin boxerii săi. Aici există tradiții frumoase, care la sigur, vor fi consolidate”, a subliniat în alocuțiunea rostită la festivitatea de deschidere ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu.

Turneul a constituit o bună verificare a forțelor pentru membrii loturilor naționale care vor participa toamna curentă la Campionatul Mondial de tineret și Campionatul Mondial Universitar.