• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Olimpus-85-USEFS a fost, pur și simplu, surclasată

Olimpus-85-USEFS a fost, pur și simplu, surclasată

There are no translations available.

Echipa moldoveană OIlimpus-85-USEFS Chișinău a suferit în week end  înfrîngere, la complexul Alexia  din capitală, în meciul tur din cadrul Cupei Federației Europene de Handbal cu scorul 28-37, disputat cu formația ucraineană ZTR Zaporojie, relatează MOLDPRES.

Startul partidei a sugerat spectatorilor prezenți cine va dicta ostilitățile din teren. 3-0 în favoarea oaspeților. Diferența a crescut în continuare și la sfîrșitul primei reprize tabela de marcaj indica scorul 18-13 în favoarea echipei vizitatoare. De regulă, majoritatea atacurilor întreprinse de ea se încheiau cu goluri În defensivă a fost foarte bine organizată, dură în limitele regulamentului, iar pe contraatac a demonstrat cîteva faze ca lal carte.

Cea de-a doua jumătate a mciului s-a desfășurat conform aceluiași scenariu. În consecință, ZTR a încheiat victorios partida, fără dificultăți, cu scorul 37-28 și problema calificării în etapa următoare a turneului, conform experților,  nu va exista pentru ea în meciul retur.

Cel mai bun jucător al echipei-oaspete a fost desemnat  Oleksii Ganchev, iar la formațai gazdă – Rodion Zvenigorodskyi.

Olimpus-85-USEFS a evoluat, în majoritatea timpului, cu următorii jucători: Daniel Furtună, Nichita Savcenco, Alexandru Pervanciuc, Alexei Pervanciuc, Artiom Juravliov, Igor lcovici-Hodus, Rodion Zvenigorodskyi, Dmytro Veremchuk, Oleksandr Orliohi, Serghei Nazarco, Dmitri Bobruico.