• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Meci greu de imaginat că va fi cîștigat

Meci greu de imaginat că va fi cîștigat

There are no translations available.

Selecționata Moldovei la baschet masculin va susține astăzi, la complexul de sporturi ”Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, un meci foarte dificil cu reprezentativa Andorrei în cadrul Campionatului European, rezervat țărilor mici, relatează MOLDPRES.

Ea trebuie să învingă cu o diferență de 14 puncte pentru a accede în semifinală. Partenera de întrecere conduce clasamentul grupei B cu două victorii obținute în partidele disputate cu echipele Țării Galilor și Armeniei. Lotul moldovean a cedat în runda inaugurală formației Armeniei și a învins ieri, cu dificultate – scor 63-59 – selecționata Țării Galilor.

Baschetbaliștii moldoveni au cedat în prima repriză cu 11-18, într-a doua cu 14-17, au revenit spectaculos în runda a treia cîștigînd cu 19-5, avantaj ce le-a permis să învingă chiar dacă repriza a patra s-a încheiat la egalitate (19-19). ”Am subestimat adversara și în prima jumătate a meciului nu i-am trimis în teren pe doi lideri ai echipei, Melnic și Oprea. Am greșit, dar m-am corectat pe parcurs. Va fi un meci greu mîne”, a declarat la conferința de presă de la finele întîlnirii antrenorul echipei moldovene, Vladimir Poleah.

Andorra a învins ieri formația Armeniei cu scorul 70-63. În componența ei evoluează cîțiva jucători spanioli naturalizați.

În celelalte două partide desfășurate au fost înregistrate  următoarele rezultate: Malta – Irlanda 34-91, Gibraltar – San Marino 32-49.

Meciul Moldova – Andorra va începe la orele 18 și 15 minute. Intrarea este pe gratis.

Campionatul European rezervat țărilor mici se desfășoară a 15-ea oară. Moldova găzduiește în premieră un asemenea turneu. Ea a obținut două medalii de argint la edițiile precedente.