• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Echipa de la DTC, campioană a Spartachiadei MAI la volei

Echipa de la DTC, campioană a Spartachiadei MAI la volei

There are no translations available.

Selecționata de volei a Departamentului Trupelor de Carabinieri (DTC) a devenit astăzi campioana Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne.

Ea și-a adjudecat titlul în urma unei partide tensionante cu reprezentativa Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale după aproximativ două ore și jumătate de luptă la complexul de sporturi ”Dinamo”.  Scorul final înregistrat vorbește de la sine de dramatismul existent în această dispută, 3-2. Rezultatel seturilor, de asemenea: 27-25 pentru DTC în primul set, 26-24 în favoarea SPCSE în cel de-al doilea, 26-24 pentru DTC în cel de-al treilea, 25-21 pentru SPCSE în setul al patrulea. Totul s-a decis în setul al cincilea. DTC a luat un start în forță, 7-2, și a încheiat victorioasă partida cu scorul 15-11.

Ambele competitoare au beneficiat de sprijinul a două grupuri de fani. Una cu tobă și vuvuzele, care a încurajat formați SPCSE și alta cu microfon portativ, steagurile Republicii Moldova și a Departamentului Trupelor de Carabinieri. Totul s-a desfășurat în spiritul corectitudinii, fair-play-ului, chiar dacă uneori emoțiile din terenul de joc și în afara lui au dat în clocot ca într-un ceaun cu apă în fierbere.

Pe locul trei s-a situat echipa Brigăzii cu Destinație Specială ”Fulger”.

”A fost o săptămînă încărcată cu meciuri interesante, aprig disputate. În ultimul meci am  asistat la un veritabil recital de volei de înaltă clasă,  care a mai necesitat, în afară de măiestrie, și mult calm. Arbitrajul corect prestart a blocat orice tentativă de a da vina pe factori exterin în acest meci încordat, echilibrat”, a subliniat la festivitatea de închidere șeful-adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Victor Șendrea.

Următoarea probă din cadrul Spartachiadei este pentatlonul polițienesc. Ea se va desfășura pe 9-10 iunie.