• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Aaron Coock, bronz la Europenele de taekwondo

Aaron Coock, bronz la Europenele de taekwondo

There are no translations available.

Britanicul naturalizat Aaron Coock (80 kg) a obținut medalia de bronz la Campionatul European de taekwondo, desfășurat la Montreux (Elveția).

El reprezintă Republica Moldova la turneele internaționale cu începere din aprilie 2015. La recentele Europene a acces fără probleme în semifinale, unde i-a cedat cu un scor la limită (0-1) reprezentantului Turciei, Yunus Sari.

La ceremonia de deschidere a campionatului, președintele Federației Mondiale de Taekwondo WTF, Chung Won Choue, i-a înmînat lui Aaron Cook un premiu special ”Cel mai bun sportiv din Europa al etapelor preliminare din acest sezon”.

Aaron Coock a cucerit anul trecut la Campionatul Mondial, în premieră în istoria sportului moldovenesc, medalia de bronz. La finele anului a obținut distincția de argint la prestigiosul turneu Grand Prix Final Mexic, ceea ce a semnificat obținerea biletului de acreditare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august). În 2015 a fost desemnat cel mai bun sportiv moldovean. A susținut în cariera sa 149 de meciuri și în 112 a învins.