• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Comisarul care știe cum să-și mobilizeze subalternii

Comisarul care știe cum să-și mobilizeze subalternii

There are no translations available.

Echipa Inspectoratului de Poliție Buiucani a cucerit astăzi, într-o dispută acerbă, titlul de campioană a Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne la volei, grupa a doua valorică.

Victoria repurtată a fost obținută, în temei, în ultimul meci desfășurat în compnaia reprezentativei Direcției de Poliție din muniicpiul Chișinău,care a devenit favorita concursului în urma unor jocuri al rezultatelor, dar și respectării cu strictețe a regulamentului. Ea a învins relativ ușor în primul set cu  scorul 25-12, confirmînd ințițial opinia experților în materie. Însă, apariția în sala complexului ”Dinamo” a comisarului Inspectoratului de Poliție de la Buiucani, dl. Lilian Pascaru i-a mobilizat maximal pe subalterinii săi care au smuls victoria însetul al doilea, înclinînd balanaț în favoarea lor și în următorul set. În consecință ei au devenit campioni.

”Îmi place  mult sportul, în special, fotbalul, și mă strădui să fiu prezent întotdeauna acolo unde subalternii se luptă în terenurile sportive, la locurile de muncă. Mă strădui să-i mobilizez să realizeze performanțe orcît de mici ar fi ele, pentru că faptul ca atare îi încurajează, le dă încredere în forțele proprii. Un polițist trebue să fie sigur de sine”, a declarat la finele competiției dl.Lilian Pascaru.

Locul doi a revenit formație Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, iar trei – selecționatei Inspectoratului de Poliție din municipiul Bălți. ”Am respectat cu strictețe buchia regulamentului la acest turneu. Vom proceda astfel și la viitoarele concursuri, pentru a evita diferite speculații. Legea trebuie să fie mai presus  de toate dacă ne respectăm cu adevărat”, a subliniat la festivitatea de închidere a turneului șeful-adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Victor Șendrea sub egida căruia se desafășoară Spartachiada.

Mîne la sala complexului ”Dinamo” se va desfășura finala Inspectoratelor de Poliție din raioane, iar  săptămîna viitoare va ave aloc turneul rezervat echipelor din prima grupă valorică.