• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various Cei mai buni handbaliști în sezonul 2015-2016

Cei mai buni handbaliști în sezonul 2015-2016

There are no translations available.

Federația Moldovenească de Handbal (FMH) i-a nominalizat, în premieră, pe cei mai buni jucători ai ediției 2015-2016 a campionatului național.

Titlul de cel mia bun portar i-a fost acordat lui Dmytro Veremchuk de la echipa D&D Olimp-85 USEFS Chișinău. ”Îl merită cu prisosință. A salvat echipa sa de foarte multe goluri ca și făcute. A făcut și spectacol, grației tehnicii de joc înalte. În plus, în ultimul meci din campionat, desfășurat în week end la sala ”Alexia” cu PGU Tiraspol a marcat și un gol”, a remarcat secretarul general al FMH, Nicolae Vizitiu.

Golgheterul turneului a devenit Maxim Șipulin, care a marcat 200 de goluri. Artiom Moghylka a fost desemnat cel mai bun pivot. Alexandru Lupașco – cel mai bun inter dreapta. Alexandru Pervanciuc – cel mai bun inter stînga.  Alexei Pervanciuc – cel mai bun jucător de centru. Toți laureații reprezintă echipa D&D Olimp-85 USEFS, proaspătă campioană națională. Alexei Covalciuc de la formația PGU Tiraspol a fost declarat cel mai bun jucător extremă stîngă. Adrian Bodrug de la Școala specializatănr.2-LIMS – cea mai bună extremă dreapta.

D&D Olimp-85 USEFS a cucerit pentru a patra oară titlul de campioană națională. Locul doi i-a revenit formației PGU, iar trei - lotului Școlii specializate nr.2-LIMS.