• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Various SUPER BOWL 2016: Cinci veterani americani au participat la toate ediţiile de pînă acum

SUPER BOWL 2016: Cinci veterani americani au participat la toate ediţiile de pînă acum

There are no translations available.

Cinci veterani americani, care au participat la meciul dintre Denver Broncos şi Carolina Panthers, de luni dimineaţă, au fost prezenţi la toate ediţiile Super Bowl, informează NBC.

Sylvan Schefler, Lew Rappaport, Al Schragis, Larry McDonald şi Harvey Rothenberg sînt cei cinci prieteni care au văzut, de la faţa locului, toate ediţiile Super Bowl. Veteranii americani, cu vîrste cuprinse între 70 şi 85 de ani, au plătit cîte 10 dolari pentru biletele cumpărate la partida, din 1967, de la Los Angeles, dintre Green Bay Packers şi Kansas City Chiefs, care nu purta, pe atunci, titulatura de Super Bowl. Grupul de prieteni este cunoscut sub numele „The Super Bowl Five”.

Cei cinci şi-au confecţionat haine şi inele speciale, imprimate cu numele grupului, şi deţin un cal de curse cu acelaşi nume. Patru dintre ei au crescut în New York. În cei 49 de ani în care au fost prezenţi la Super Bowl, nu au încălcat regula de a veni fără neveste.

„Nimic nu este veşnic. Toţi înţelegem acest lucru, dar noi am avut şansa de a ajunge la ediţia cu numărul 50”, a pus Rothenberg, în cadrul unei emisiuni de la NBC.

Două dintre momentele favorite ale grupului „The Super Bowl Five” sînt ratarea lui Scott Norwood, din meciul Buffalo Bills - New York Giants, scor 19-20, din ediţia a 25-a, în anul 1990, şi victoria celor de la New York Giants, cu scorul 17-14, în faţa lui New England Patriots, în 2008.