• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Milsami Orhei a produs surpriza etapei în Liga Campionilor

Milsami Orhei a produs surpriza etapei în Liga Campionilor

There are no translations available.

Echipa moldoveană Milsami Orhei a produs surpriza etapei, titrează astăzi site-ul uefa.com, după victoria obținută (2-1) în meciul retur cu formația Ludogoreț Razgrad (Bulgaria), disputat în returul manșei a doua preliminare a Ligii Campionilor la fotbal, relatează MOLDPRES.

Portalul mai subliniază evoluțiile lui Gheorghe Andronic, Romeo Surdu, Andrei Cojocari, Petru Racu.

Oaspeții s-au acomodat mai repede cu canicula (meciul a început la ora 18.00) și au înscris primii în minutul 25 prin brazilianul Marcelinho. Gheorghe Andronic, însă, a readus egalitate de pe tabela de marcaj peste cîteva secunde. În minutul 72 a fost eliminat din joc Andrei Cojocari. Petru Racu a fost introdus în teren pentru a menține rezultatul egal favorabil gazdelor. El, însă, s-a remarcat în finalul partidei și cu un șut precis, care a permis echipei moldovene să învingă.

”A fost un meci dificil. În primul rînd, din cauza caniculei. Ne-am acomodat greu cu temperatura toridă. Am intrat în joc la modul în care ni l-am dorit abia după 25 minute de la începerea partidei. Ludogoreț este o echipă puternică. Dar, ea ne-a subestimat. Noi am pedepsit-o pentru această subapreciere. Acum îi dorim să ne urmărească parcursul nostru în Liga Campionilor”, a declarat la conferința de presă de la finele meciului Iurie Osipenco, antrenorul echipei Milsami.

În tur a fost înregistrat scorul 1-0 în favoarea echipei moldovene.

Ludogoreț a evoluat în sezonul trecut în faza grupelor Ligii Campionilor.

Următoarea adversară a formației Milsami, pe teren propriu, va fi echipa Senderbey (Albania). Meciul se va desfășura pe 28 iulie.