• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut

There are no translations available.

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionistă din Spania, cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut, în cadrul unei gale ce a avut loc la Madrid, informează site-ul oficial al LFP.aRonaldo, cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut (Imagine: Mediafax o/AFP)

Internaţionalul portughez a mai primit premiul pentru cel mai bun atacant şi pentru cel mai frumos gol reuşit în sezonul 2013-2014.

"Este o seară foarte frumoasă şi sînt fericit că am reuşit această triplă. Îmi plac premiile individuale, dar mult mai important este să cîştig cu echipa. Le mulţumesc coechipierilor mei şi sper ca şi anul viitor să fiu aici", a declarat Ronaldo.

Premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului a fost cîştigat pentru a doua oară consecutiv de argentinianul Diego Simeone, care a cucerit titlul de campion cu Atletico Madrid. "Vreau să împart acest premiu cu oamenii din staful meu. Acei oameni care muncesc foarte mult şi apar prea puţin în lumina reflectoarelor. Vreau de asemenea să împart acest trofeu cu jucătorii, care au făcut posibil visul ca Atletico Madrid să devină din nou campioană", a spus Simeone.

Cel mai bun portar din Primera Division a fost desemnat costaricanul Keylor Navas (Levante). Cel mai bun fundaş a fost ales Sergio Ramos (Real Madrid), în timp ce croatul Luka Modrici (Real Madrid) şi Andres Iniesta (FC Barcelona) au primit premii pentru cel mai bun mijlocaş defensiv, respectiv, ofensiv.

Croatul Ivan Rakitici, care sezonul trecut a evoluat la FC Sevilla, a primit premiul fair-play. Braziliano-spaniolul Rafinha (FC Barcelona) a fost desemnat revelaţia sezonului. Columbianul Carlos Bacca (FC Sevilla) a fost ales cel mai bun jucător sud-american din campionatul Spaniei, iar algerianul Yacine Brahimi (Granada)  - cel mai bun fotbalist african din Primera Division.