• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Artur Ioniță la primul gol marcat în campionatul Italiei

Artur Ioniță la primul gol marcat în campionatul Italiei

There are no translations available.

Mijlocașul moldovean, Artur Ioniță (24 ani) a marcat ieri primul său gol în campionatul de fotbal al Italiei, Serie A, pentru echipa Hellas Verona FC.

El s-a remarcat în meciul disputat cu Torino. În minutul 64  fost introdus n teren, iar după două minute a pătruns cu balonul la picior în careul de 16 metri și a șutat pe jos, în colțul stîng al portarului. La puțin timp Torino a primit dreptul să execute o lovitură de la 11 metri, dar brazilianul Rafael a ratat. Partida s-a încheiat cu scorul 1-0.

Victoria repurtată i-a permis Veronei să urce pe locul trei în clasamentul campionatului. Ea totalizează 7 puncte. Liderii AS Roma și Juventus a acumulat cîte 9 puncte.”dedic acest gol tatălui. Sînt foarte bucuros că echipa a obținut trei puncte”, a declarat el la conferința de presă.

Artur Ioniță a debutat în septembrie curent în campionatul Italiei.El a jucat aproximativ 15 minute în partida din deplasare jucată cu Atalanta Bergamo, care s-a încheiat la egalitate (0-0). Mijlocașul moldovean a intrat în teren în ultimul sfert de oră cînd Hellas Verona lupta, în temei, pentru a menține rezultatul favorabil de pe tabela de marcaj. Excesul de zel, emoțiile s-au soldat pentru el atunci cu un cartonaș galben primit.

Anterior el a jucat primul meci oficial în Italia în Cupa acestei țări contra formației Cremonese, încheiat cu scorul 3-0.